Transport gunoaie

Transport gunoaie din urma amenajarilor interioare si exterioare. Gunoi din curte, gunoi din pod sau subsol, gunoi din casa, gunoi menajer.
Transportul se asigura cu masini utilitare de 3,5 tone, asiguram incarcatul cu personal propriu.
Transport cu container de gunoi de 7 metri cubi, cu o stationare de 3 zile, incarcatul fiind rezervat beneficiarului. Tot gunoiul ridicat ajunge in locuri special amenajate.

Transport gunoaie

transport gunoaie

Transport gunoaie de la constructii si curatenii

In prezent, deseurile reprezinta una dintre cele mai acute probleme legate de protectia mediului. Mari cantitati de gunoaie sunt generate anual. In cazul in care spatiul pe care il detineti este plin cu deseuri de tot felul, nu ezitati sa ne solicitati ajutorul. Daca volumul este mai mic, vom interveni la fata locului cu utilitare de 3.5 tone si personal calificat pentru incarcare. Insa, daca spatiul respectiv dispune de o cantitate apreciabila de gunoi, aici ne referim la sute de kilograme sau chiar tone, vom interveni la fata locului cu un container de 7 metri cubi. Oricare ar fi situatia, va asiguram ca vom gasi impreuna o solutie care sa va satisfaca pe deplin. Si, astfel, intr-un final, gunoiul in locurile special amenajate. Transport gunoaie Bucuresti si zonele limitrofe pentru persoanele fizice si juridice.

Gunoaie intalnim la tot pasul. Chiar si in propria locuinta, dar ne dam seama abia dupa ce efectuam un proces de curatenie. Este momentul in care constatam cate vechituri si obiecte nefolositoare ne ocupau spatiul. Noi va sfatuim sa puneti articolele mai mici in saci de rafie, insa sa va asigurati ca greutatea fiecaruia nu va depasi 40 de kilograme. Obiectele mai mari puneti-le langa saci si asteptati-ne sa sosim la adresa dumneavoastra. In cel mai scurt timp, locuinta va fi complet salubrizata. Transport gunoaie cu utilitare de 3.5 tone de la garsoniere, apartamente, vile, case, sedii firma, etc.. Daca doriti sa demarati o curatenie generala, va sfatuim sa treceti cu atentie prin fiecare colt posibil. Analizati fiecare obiect in parte si decideti pe loc daca mai merita sau nu pastrat. Nu va lasati coplesit de nostalgie. Renuntati la casetele video cu desene animate care v-au fermecat coplilaria sau la jucariile pe care nu le-ati mai atins de zeci de ani. Aruncati absolut tot ce nu ati mai folosit de cel putin doi ani. Acestea sunt gunoaie, iar locul lor este la groapa.

Transport gunoaie cu utilitare de 3.5 tone si containere de 7 metri cubi dupa curatenii in subsoluri, poduri, garaje, magazii sau boxe. Inainte sa ne contactati, sortati cu randare toate elementele pentru a nu regreta ulterior ca ati aruncat ceva de valoare. In cazul in care cantitatea de gunoi este imensa si mirosul este insuportabil, va recomandam sa purtati manusi de cauciuc si masca de protectie pentru a va proteja de boli si bacterii. Mai ales daca faceti curatenie un subsol sau pod, unde sansele ca daunatorii sa-si fi gasit refugiul sint foarte mari. Nu lasati neverificat absolut nici un obiect. Daca in beci a persistat umezeala, atunci cea mai mare parte a obiectelor trebuie sa ajunga in locurile special amenajate. Indiferent ca vorbim de mobila sau aparatura electronica si electrocasnica. Asta deoarece sansele ca elementele sa fie infestate sau pline cu mucegai sint imense. Renuntati la absolut orice obiect. Oferiti un nou aspect subsolului, podului, garajului, magaziei, boxei sau beciului. Scapati rapid si eficient de toate gunoaiele care va impiedica sa va continuati viata.

Transport gunoaie de la constructii si curatenii in locurile special amenajate. Daca v-ati extins casa, noi va scapam de toate deseurile care vor ramane in urma. Intervenim in urma oricarui tip de lucrare si degajam spatiul de gunoaiele care rezulta. Lemnul, metalul, plasticul, sticla, nisipul, resturile, pamantul, hartia, cartonul, etc. vor ajunge la groapa. Ridicarea unei cladiri atrage sute de kilograme sau chiar tone de moloz. De care v-ar fi imposibil sa scapati fara ajutorul nostru. Ganditi-va doar unde puteti arunca, fara sa atrageti atentia autoritatilor, 100 de saci plini cu gunoi? Nu aveti nici o sansa sa va debarasati pe cont propriu de o asemenea cantitate. Asa ca va recomandam cu caldura servicii de transport gunoaie pe care le ofera firma noastra. Raspundem pozitiv indiferent de cantitate si trimitem la fata locului utilitara de 3.5 tone sau containerul de 7 metri cubi, in asa fel incat spatiul sa ramana complet salubrizat dupa plecarea noastra. Programarile se fac cu 24 de ore in avans, in asa fel incat sa putem rezerva din timp numarul suficient de muncitori si vechiculul sau bena. Preturile sint negociabile si orice client si le poate permite.

Daca volumul de gunoi este imens, vom trimite la fata locului un container de 7 metri cubi, ce va stationa in curte sau pe trotuar in jur de 3 zile. Umplerea benei ii revine beneficiarului, in timp ce firma noastra va asigura descarcarea la groapa. Operatiune care poate fi repetata chiar si de mai multe ori pe zi. Pentru ca nu este exclus ca, in cazul in care are loc constructia unui bloc, bena sa se umple dupa doar cateva ore de la livrare. Si doar nu o sa intrerupeti lucrarile din cauza faptului ca nu mai este loc in container. Vom asigura imediat golirea sa in locurile special amenajate, cu conditia sa ne sunati din timp. Iar daca actiunea are loc de mai multe ori pe parcursul perioadei maxime de inchiriere, puteti primi anumite reduceri. Transport gunoaie la preturi fara concurente la groapa de pe orice strada din Bucuresti si imprejurimi.

Gunoaiele reprezinta cosmarul oricarui locuitor al tarii noastre. De cantitatile mici, ne putem descotorisi si singuri prin intermediul unei ghene de gunoi, insa atunci cand volumul devine foarte mare, trebuie sa solicitati ajutorul unei firme autorizate de transport gunoaie in locurile special amenajate. Dispunem de personal bine instruit pentru incarcare care nu va lasa mizeria in urma manipularii sacilor pana la utilitara de 3.5 tone. Indiferent ca evacuarea din bloc are loc pe scari sau cu liftul. Asa ca nu trebuie sa va faceti probleme ca vecinii va vor reprosa ceva. Profesionalismul care ne caracterizeaza se va observa si in momentul in care va oferim spre inchiriere un container de 7 metri cubi. Acesta va fi livrat la ora stabilita si golit imediat cand se va umple.