Evacuare gunoaie

Evacuare gunoaie Bucuresti. Evacuare gunoi rezultat din gradinarit, curatenii, amenajari, constructii si alte activitati. Se transporta cu utilitare de 3,5 tone putem asigura incarcatori. Transport cu container gunoi de 7 metri cubi, inchiriere pe o durata limitata, stabilita de comun acord. Incarcarea se asigura de beneficiar.

Evacuare gunoaie de la domiciliu

evacuare gunoaie

Evacuare gunoaie

Tone de gunoi au zacut neridicate pe strazi, deoarece masinile de salubrizare nu au reusit sa intre in cartiere pentru a goli tomberoanele. Activitatea de salubrizare a fost reluata abia ieri, dupa ce utilajele de deszapezire au reusit sa descongestioneze strazile mai inguste.

Depasiti de situatie. Cosmarul zapezii era pe cale sa se transforme in cosmarul gunoiului la Buzau. Din cauza vremii, dar si a ineficientei activitati de salubrizare, in mai multe zone ale orasului gunoiul a stat neridicat citeva zile, spre disperarea cetatenilor. Societatea care se ocupa de ridicarea gunoiului a fost oarecum depasita de situatie, deoarece, in acelasi timp, trebuie sa onoreze si contractul pentru deszapezire.

Ori salubrizare, ori deszapezire. Conducerea societatii de salubritate spune ca a facut tot ce era omeneste posibil pentru a rezolva problema gunoiului, pentru ca, in acelasi timp, angajatii au fost antrenati si in actiuni de deszapezire. Mai mult, masinile inzapezite pe marginea drumului au impiedicat intrarea utilajelor. „Am avut mari probleme. Strazi inguste, masini parcate, dar s-a intervenit cu niste incarcatoare mici, un buldoexcavator. De aseara (n.r. marti seara) am inceput sa caram zapada de pe stradutele inguste, de pe zona de Centru a orasului si de pe Unirii”, a precizat ieri directorul R.E.R. Ecologic Service, Liviu Mocanu. Zapada strinsa din oras este dusa la vechea rampa de gunoi a orasului, linga statia de epurare.

Sute de oameni dintr-un cartier de la marginea Buzaului locuiesc la cativa metri de un camp transformat in groapa de gunoi. Lipsa de fermitate a autoritatilor si nesimtirea unor semeni le-au facut viata un cosmar celor de la periferie. Cam zece hectare de camp sunt pline de reziduurile celor care locuiesc la curte.

Campul de langa cartierul Micro 14 a prins culoare. Si nu pentru ca ar fi rasarit flori sau cine stie ce cultura agricola odata cu venirea primaverii, ci din cauza gunoaielor aruncate la intamplare de catre persoane care se folosesc de atelaje trase de cai.

Cam asa s-ar putea descrie pe scurt situatia de la periferia orasului, care a ajuns sa fie de nesuportat pentru cei din blocurile de acolo din cauza mirosului fetid si a mizeriilor vesnic ravasite de vant.

In plus, resturile de tot felul aruncate la intamplare pe campul din fata blocurilor de locuinte au ajuns sa fie apreciate de cetele de maidanezi care au gasit un loc propice pentru a-si duce traiul feriti de hingheri.

„Cainii astia te mananca de viu. Seara, cand vin copiii de la scoala, trebuie sa fie paziti de parinti ca sa traverseze aceasta zona. Sunt foarte multe gunoaie aruncate de tigani si de-aia sunt asa de multi maidanezi. Cel mai rau este cand bate vantul, atunci parca ploua cu tot felul de resturi, iar mirosul ne intra in case”, si-a exprimat indignarea Florentin Filip, de 24 de ani, unul dintre cei care locuiesc in blocurile aflate la cativa metri de campul transformat in groapa de gunoi.

Cei care isi duc traiul in aceste apartamente s-au obisnuit cu lipsa de reactie ferma a autoritatilor, s-au resemnat si nu mai cred ca sunt sanse de a scapa de acest infern. „Nu cred ca vom mai scapa vreodata din acest iad. La cateva zile dupa ce se face curat, zona se umple din nou de gunoaie. Primaria a tot incercat sa faca curat dar degeaba. Pana chemam noi politia, cei care arunca gunoiul se fac nevazuti”, s-a plans Ion Balan, de 58 de ani.

Cei din Primarie spun ca s-a incercat curatarea zonei, dar stocul de mizerie strans ziua de angajatii de la salubritate, este refacut rapid de cei care vin cu carutele noaptea. Solutii simple exista, dar deocamdata ele sunt doar la nivel de promisiuni. „Vom construi un sant, pentru ca zona sa nu mai fie accesibila atelajelor. Vom trimite si echipe de panda de la politia locala”, a declarat Gabriel Balta, directorul tehnic al Primariei.

Totodata, se promite si adunarea cainilor vagabonzi din zona. „Cei peste 100 de caini care au speriat populatia vor fi capturati si vor transferati in padocul pe care tocmai l-am amenajat”, a mai promis Gabriel Balta.

Mai multe cladiri stau aproape demolate si napadite de mizerii, in centrul municipiului Petrosani, pentru ca nu se stie cui ii apartin. Autoritatile locale spun ca nici macar nu le pot demola, iar dezastrul este cu atat mai mare cu cat acolo isi fac veacul oamenii fara adapost. La doi pasi de centrul municipiului Petrosani, zac o serie de cladiri cu statut incert si maldare de gunoaie si deseuri aruncate la intamplare. Totul este posibil din cauza ca deocamdata nu se stie cui apartin aceste cladiri, iar mizeriile sunt la ele acasa.

Constructia a ars in repetate randuri si acum nu mai are deloc acoperis, dar administratia locala nu poate face nimic pentru ca o parte din magazii au alt proprietar. „Deocamdata nu se poate face nimic. O parte a constructiilor apartine de primarie, dar restul au un alt proprietar care deocamdata nu a fost identificat. Constructia va fi demolata imediat ce aceasta situatie va fi clarificata”, a declarat Nicu Tasca, purtator de cuvant la Primaria Petrosani. Cladirile, care sunt in zona centrala a orasului, au adapostit o vreme Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public si Privat.

Telul colegilor nostrii este sa gaseasca solutii, pentru a satisface cererile clientilor nostrii in cel mai scurt timp posibil si in conditiile cele mai avantajoase. Oferim servicii complete evacuare gunoaie de pe orice proprietate din Bucuresti.
Obiectivul nostru este largirea gamei de servicii oferite, precum si continuarea extinderii participarii pe piata. Clientii nostrii, ne privesc, ca pe un partener de incredere si un furnizor de servicii profesionale, pe care pot conta oricand si pe termen indelungat. In masura in care sunteti in cautarea unui echipe de incredere pentru evacuare gunoaie atunci ati ajuns unde trebuia, deoarece colegii nostrii va ajuta de la incarcarea gunoiului pana la transport si descarcare la groapa de gunoi cu care avem contract. Alegeti pachetul complet pentru a scapa de toate grijile dar si pentru a obtine cel mai bun pret!